Industriële componenten

Frequentieomvormer

B&R biedt met de ACOPOSinverter een frequentieregelaar voor driefasige synchrone- en inductiemotoren; met of zonder encoder.

De omvormers zijn beschikbaar voor vermogens van 0,75 – 75 kW en onder andere geschikt voor toepassing in de verpakkingsindustrie, transportsystemen, materiaalverwerking en in hijsapplicaties. Vooral dynamische toepassingen dus, waarbij ze gedurende maximaal 2 seconden tot 220% van het nominale koppel kunnen leveren. Ook onder zware omstandigheden. Hiervoor zijn de frequentieregelaars bestand tegen trillingen, schokken, stof en temperaturen tot 60 °C. Verder voldoen de P86 inverters aan de IE efficiëntiefactoren die zijn gestandaardiseerd in EN 61800-9-2. De toekomstbestendige omvormers zijn tot slot eenvoudig te configureren en uitgerust met een geïntegreerde Powerlink Interface, een groot aantal I/O kanalen, ingebouwde encoder en een tweekanaals veiligheidsfunctie Safe Torque Off (STO) in overeenstemming met SIL3 / PLe.

B&R Industrial Automation, www.br-automation.com, tel. (076) 571 53 03

Meer artikelen van B&R Industriële Automatisering :

Frequentieomvormer


B&R biedt met de ACOPOSinverter een frequentieregelaar voor driefasige synchrone- en inductiemotoren; met of zonder encoder.

Verdubbelde opslagcapaciteit


Met de X20CP0484-1 introduceert B&R een Compact-S PLC met 512 MB RAM en 2 GB intern flash-geheugen.

Bedieningsscherm direct op de machine


B&R biedt nu haar Power Panel bedieningspanelen voor montage op een zwenkarm aan. De compacte schermen hebben IP67-bescherming en zijn ideaal voor gebruik op een machine.


PSENmech veiligheidsdeursysteem →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: