Overige

Vernieuwd opleidingsplatform

In hoog tempo ontstaan er tijdens de vierde industriële revolutie nieuwe ontwikkelingen op het gebied van industriële automatiseringstechniek en connectiviteit. Dit heeft gevolgen voor alle systemen waarmee technische vakmensen dagelijks te maken hebben. Het vraagt om continu investering in kennis. Daarom introduceert Phoenix Contact het nieuwe opleidingsplatform Phoenix Contact Academy.

 

De Phoenix Contact Academy is een leeromgeving waar kennis over elektrotechniek, industriële automatiseringstechniek en connectiviteit wordt aangeboden via e-learnings, webinars, praktijkgerichte seminars en workshops.

Enthousiasmeren

Phoenix Contact zet zijn kennis en ervaring volledig in op dit kennisplatform. Het doel is om vakmensen te enthousiasmeren, te ontwikkelen, up-to-date te houden en op te leiden. Deels vanuit theorie, deels vanuit de praktijk.

Toekomst

Als familiebedrijf let Phoenix Contact scherp op het verantwoord vormgeven van de toekomst. Dit gebeurt onder andere door industriële vakkennis te delen met bedrijven en scholen. De producten en direct toepasbare kennis die daaruit voortvloeien, helpen andere bedrijven om te innoveren, efficiënt te werken en veilige machines en installaties te realiseren.

Netwerk

Voor technische professionals is contact met vakgenoten bijzonder waardevol. Met gelijkgestemden praten over uitdagingen en kansen in het vak levert vaak mooie inzichten op. Daarom is de Phoenix Contact Academy niet alleen een kennis- maar ook een netwerkplatform. Het hele jaar door organiseert Phoenix Contact inspirerende en verzorgde bijeenkomsten in een van hun technologie- en trainingscentra of incompany.


Bedrijfsovername →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: