Laatste nieuws

Al ons nieuws op een rij

Eric Zwemmer, KNX-trainer van het eerste uur


Het aantal gecertificeerde KNX-opleidingscentra in Nederland is op twee handen te tellen: slechts acht bedrijven mogen KNX-trainingen aanbieden en zeven van hen mogen ook het gecertificeerde KNX-examen afnemen. Een van deze acht KNX trainingscentra is InstaVer Systems; het enige Nederlandse bedrijf dat ook de KNX Tutor cursus aanbiedt. InstaVer-directeur Eric Zwemmer is een echte ‘veteraan’ als he

Vakcentrum Binnenklimaattechniek leidt ventilatiespecialisten op


Vakcentrum Binnenklimaattechniek opende op donderdag 24 september de deuren in Amersfoort. Aankomende en ervaren ventilatiemonteurs krijgen hier praktijkgericht onderwijs over een gezond binnenklimaat in gebouwen en huizen.

Vlog ‘Circulair installeren: hype of toekomst?’


In de nieuwe vlogserie ‘Circulair installeren: Hype of Toekomst?’ gaat vlogger Joshua Alagbe elke aflevering langs bij een ander circulair installatieproject. Waarom pakken ze het zo aan? En levert het ook wat op?

Koningin Máxima en Mariëtte Hamer in Rotterdam


Koningin Máxima en de voorzitter van de SER Mariëtte Hamer waren donderdag 10 september te gast bij Doornbos Equipment in Rotterdam. Daar ontmoetten ze onder meer Sven Asijee, directeur van Wij Techniek en vertegenwoordigers van zowel het platform Talent voor Technologie als andere O & O-fondsen aanwezig.